Hoteller i København

I DAG
17%
RABAT
Hotelbilleder: CPH Hotel, København
4,0 /5
Meget godt
Resultat baseret på 4238 anmeldelser
Hotel

Spændende område, og oprindeligt et smagfuldt og smukt projekt.
Desværre nu nedslidt, forsømt og beskidt. Alt bærer præg af manglende vedligehold og pleje.
Morgenmaden mangelfuld og rodet.ikke særlig appetitligt. Overmoden og halvrådden frugt. Tømte fade!!
Venlig betjening i receptionen. Personalet ved morgenmaden usynlige.
Alt for dyrt i forhold til standarden.
Kommer absolut ikke igen.

Bast, 2014-05-29
  • Faciliteter på CPH Hotel
  • Massage
  • Handicapvenlig
  • Kontaktløs indtjekning/udtjekning
  • Moderne kunstgallerier
  • Høj efterspørgsel!
  • Designhoteller
  • På landet
Standard-dobbelt-/2-personersværelse
Superior-enkeltværelse
fra 84,0 US$
Dobbelt-/2-personersværelse - Renoveret
Enkeltværelse – renoveret
Familieværelse – renoveret
+
Standard-dobbelt-/2-personersværelse
Superior-familieværelse
+
Superior-enkeltværelse
Værelse med kingsize-seng
Se alle værelserne CPH Hotel

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

Hotelbilleder: Best Western Plus Airport Hotel, København
3,9 /5
Meget godt
Resultat baseret på 2878 anmeldelser
Hotel

Vt sov der for at vaere klar til at flyve til usa om morgenen.Der varfin transport til og fra lufthavnenMy purpose was to have a good night`s sleep near the airport.I had to go there early in the morning.But I couldn´t sleep at all because there was an irritble sound all night.In the morning the portier said that there had been a company which had used the elevator all night.That was the motor sound that I had heard.So I had got a room next to...

Dorte, 2013-02-23
  • Faciliteter på Best Western Plus Airport Hotel
  • Møde-/festlokale
  • Morgenmad på værelset
  • Business-center
  • Familieværelser
  • Høj efterspørgsel!
  • Designhoteller
  • På landet
Standard Queen-værelse
fra 80,2 US$
Superior-3-personersværelse
+
Deluxe-værelse med 1 queensize-seng og 1 enkeltseng
Standard-2-personersværelse
Superior-2-personersværelse
Suite med kingsize-seng
Se alle værelserne Best Western Plus Airport Hotel

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

Hotelbilleder: Absalon Hotel, København
4,4 /5
Fremragende
Resultat baseret på 5437 anmeldelser
Hotel

Placeringen I forhold til centrum

Poul, 2013-02-23
  • Faciliteter på Absalon Hotel
  • Mulighed for kontantløs betaling
  • Concierge
  • Billetservice
  • Minigolf
  • Høj efterspørgsel!
  • Designhoteller
  • På landet
Standard-enkeltværelse
fra 119,0 US$
Standard-dobbeltværelse
Superior-dobbeltværelse
Mindre dobbeltværelse
Familieværelse
+
Juniorsuite
Suite
+
Se alle værelserne Absalon Hotel

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

Hotelbilleder: Hotel Ansgar, København
4,0 /5
Meget godt
Resultat baseret på 2929 anmeldelser
Hotel

der var venligt personale, dejlig rent på værelse og badeværelse, også gårdhaven var ren og pæn.også super personale ved morgenmaden. Det virkede bare. Hele tiden fyldt op på fadene, rene borde osv

Jørgen, 2013-01-11
  • Faciliteter på Hotel Ansgar
  • Cykelture
  • Skopudsning
  • Tv-kanaler til børn
  • Døgnåben reception
  • Høj efterspørgsel!
  • Designhoteller
  • På landet
Enkeltværelse
fra 67,0 US$
Dobbelt- eller 2-personersværelse
3-personersværelse
Familieværelse
+
Superior-dobbelt-/2-personersværelse
Se alle værelserne Hotel Ansgar

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

Hotelbilleder: Copenhagen Go Hotel, København
3,7 /5
Meget godt
Resultat baseret på 5241 anmeldelser
Hotel

Der var en morgenmads buffet, med et stort udvalg af kvalitetsprodukter. God service fra personalet.

Karina, 2013-01-11
  • Faciliteter på Copenhagen Go Hotel
  • Gratis wi-fi
  • Fysisk afstand i spiseområder
  • Røgalarmer
  • Valutaveksling
  • Høj efterspørgsel!
  • Designhoteller
  • På landet
Enkeltværelse
fra 53,4 US$
Dobbeltværelse
Familieværelse (3 voksne)
Familieværelse (4 voksne)
+
Superior-dobbeltværelse
Blandet sovesal med 6 senge
+
Blandet sovesal med 8 senge
+
Se alle værelserne Copenhagen Go Hotel

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

Hotelbilleder: Comfort Hotel Vesterbro, København
4,0 /5
Meget godt
Resultat baseret på 4226 anmeldelser
Hotel

Hvis man skal sige noget positivt om dette hotel var det, at morgenmadenvar helt fantastisk dog på nær, at deres såkaldte juice var vand medlidt farve helt uden smag.og så ligger det jo super centralt hvis man gerne vil rundt og se noget i københavn.Lille tv I de ene værelse

Vibeke, 2013-01-11
  • Faciliteter på Comfort Hotel Vesterbro
  • Concierge
  • Børnemenu
  • Kæledyr tilladt
  • Røgalarmer
  • Høj efterspørgsel!
  • Designhoteller
  • På landet
Standard-dobbeltværelse
Superior-dobbeltværelse
Standard-2-personersværelse
Mindre dobbeltværelse
fra 92,2 US$
Se alle værelserne Comfort Hotel Vesterbro

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

Hotelbilleder: Good Morning City Copenhagen Star, København
4,0 /5
Meget godt
Resultat baseret på 2919 anmeldelser
Hotel

Rene værelser, gode senge, rigtig god morgenmad.Værelse mod gaden

Maj-britt, 2013-01-11
  • Faciliteter på Good Morning City Copenhagen Star
  • Tøjrens
  • Døgnåben reception
  • Elevator
  • Bar
  • Høj efterspørgsel!
  • Designhoteller
  • På landet
Enkeltværelse
fra 93,0 US$
Dobbelt- eller 2-personersværelse
Familieværelse (4 voksne)
+
3-personersværelse
Familieværelse (5 voksne)
+
Se alle værelserne Good Morning City Copenhagen Star

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

Hotelbilleder: Wakeup Copenhagen - Carsten Niebuhrs Gade, København
3,9 /5
Meget godt
Resultat baseret på 5901 anmeldelser
Hotel
  • Carsten Niebuhrs Gade 11 1577 København - Se på kort

Et design værelse for billige penge og et oplagt og super personale i receptionen

Sascha, 2013-01-11
  • Faciliteter på Wakeup Copenhagen - Carsten Niebuhrs Gade
  • Adgang til førstehjælpskasse
  • Døgnåben reception
  • Skabe
  • Personalet følger alle sikkerhedsprocedurer fremsat af de lokale myndigheder
  • Høj efterspørgsel!
  • Designhoteller
  • På landet
Standard-værelse
fra 70,9 US$
Sky-værelse
Heaven-værelse
3-personersværelse
Familieværelse
+
Se alle værelserne Wakeup Copenhagen - Carsten Niebuhrs Gade

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

Hotelbilleder: Copenhagen Plaza, København
4,0 /5
Meget godt
Resultat baseret på 1992 anmeldelser
Hotel

Et gammelt hyggeligt hotel med en fin patina. Emmer af historieog klasse.

Nikolaj, 2013-01-11
  • Faciliteter på Copenhagen Plaza
  • Wi-fi tilgængeligt på alle områder
  • Regler om fysisk afstand bliver fulgt
  • Delte kontorartikler, f.eks. trykte menukort, magasiner, kuglepenne og papir, er fjernet
  • Overvågningskamera udenfor overnatningsstedet
  • Høj efterspørgsel!
  • Designhoteller
  • På landet
Enkeltværelse
fra 125,3 US$
Standard-dobbelt-/2-personersværelse
fra 128,1 US$
Superior-dobbelt-/2-personersværelse
Familieværelse
+
3-personersværelse
Dobbeltværelse med udsigt over Tivolihaven
Juniorsuite (2 voksne)
Suite
Se alle værelserne Copenhagen Plaza

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
17%
RABAT
Hotelbilleder: Hotel Sct. Thomas, København
4,1 /5
Meget godt
Resultat baseret på 1630 anmeldelser
Hotel

Placeringen - tæt på Københavns centrum

Maria, 2013-01-11
  • Faciliteter på Hotel Sct. Thomas
  • Møde-/festlokale
  • Børnevenlig buffet
  • Fax/fotokopiering
  • Regler om fysisk afstand bliver fulgt
  • Høj efterspørgsel!
  • Designhoteller
  • På landet
Lille enkeltværelse
fra 78,0 US$
2-personersværelse
Superior-dobbeltværelse
Familieværelse (2 voksne + 2 børn)
Lejlighed med 3 soveværelser:
+
Dobbeltværelse
Superior-enkeltværelse
Se alle værelserne Hotel Sct. Thomas

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

Hoteller i København. Anmeldelser av hotell København

Velkommen til København. Angiv dine datoer og vælg blandt over 275 overnatningssteder!. Find et sted i København. Book til den bedste pris! København → Hoteller København, Lejlighedshoteller, Vandrehjem København, Både, Lejligheder København. Find billige hoteller København • Book hoteller i København — Vælg dit hotel i København, og find din personlige favorit.

Hvorfor vælge ehotelsreviews.com?

Book nu, betal senere! Med GRATIS afbestilling på de fleste værelser

Ærlige anmeldelser

Ærlige anmeldelser

Vores hotelanmeldelser hjælper dig med at finde det bedste tilbud det rigtige sted.

ehotelsreviews.com har det største udvalg af hoteller

ehotelsreviews.com har det største udvalg af hoteller

Med ehotelsreviews.com kan du vælge mellem mere end 600.000 hoteller i over 200 lande.

Populær overnatning på ehotelsreviews.com

Populær overnatning på ehotelsreviews.com

Vi har meget mere end bare hoteller – gå på opdagelse blandt mange forskellige slags overnatningssteder.

Vi taler dit sprog

Vi taler dit sprog

Vores hjemmeside er tilgængelig på dansk og 17 andre sprog

Se hoteller på et kort
Søg nær dig til i aften
Var det ikke lige det, du ledte efter? Fortsæt søgning