Hoteller i København

I DAG
17%
RABAT
Hotelbilleder: DGI-byens Hotel, København
3,9 /5
Meget godt
Resultat baseret på 4498 anmeldelser
Hotel

Spændende område, og oprindeligt et smagfuldt og smukt projekt.
Desværre nu nedslidt, forsømt og beskidt. Alt bærer præg af manglende vedligehold og pleje.
Morgenmaden mangelfuld og...

Bast, 2014-05-29
  • Faciliteter på DGI-byens Hotel
  • Bordtennis
  • Bowling
  • Bagageopbevaring
  • Privat parkering
  • Høj efterspørgsel!
  • Spahoteller
  • Familiehoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
Standard-dobbelt-/2-personersværelse
Superior-enkeltværelse
fra 162,4 US$
3-personersværelse
fra 178,8 US$
Dobbelt-/2-personersværelse - Renoveret
Enkeltværelse – renoveret
fra 174,1 US$
Familieværelse – renoveret
+
Superior-dobbeltværelse – Renoveret
Standard-dobbelt-/2-personersværelse
fra 193,2 US$
Superior-familieværelse
+
Superior-enkeltværelse
fra 192,3 US$
Værelse med kingsize-seng.
Se alle værelserne DGI-byens Hotel

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
12%
RABAT
Hotelbilleder: Absalon Hotel, København
4,4 /5
Fremragende
Resultat baseret på 5656 anmeldelser
Hotel

Placeringen I forhold til centrum

Poul, 2013-02-23
  • Faciliteter på Absalon Hotel
  • Roomservice
  • Tøjvask
  • Bordtennis
  • Bagageopbevaring
  • Høj efterspørgsel!
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Budgetvenlige rejser
Standard-enkeltværelse
fra 142,0 US$
Standard-dobbeltværelse
Superior-dobbeltværelse
Mindre dobbeltværelse
fra 218,2 US$
Familieværelse
+
Juniorsuite
Suite
+
Se alle værelserne Absalon Hotel

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
9%
RABAT
Hotelbilleder: Hotel Jørgensen, København
3,7 /5
Meget godt
Resultat baseret på 1074 anmeldelser
Hotel

Centralt beliggende, god parkeringsmulighed tæt påThe room was a bit small and it is more a hostel than a hotel but that is fine for me.

Helge, 2013-01-11
  • Faciliteter på Hotel Jørgensen
  • Bar
  • Spillelokale
  • Bagageopbevaring
  • Wi-fi tilgængeligt på alle områder
  • Høj efterspørgsel!
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Budgetvenlige rejser
  • Backpacking
Dobbelt- eller 2-personersværelse
Enkeltværelse
Enkeltværelse med fælles badeværelse
fra 86,1 US$
Dobbelt-/2-personersværelse med fælles badeværelse.
Se alle værelserne Hotel Jørgensen

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
34%
RABAT
Hotelbilleder: Hotel Ansgar, København
4,0 /5
Meget godt
Resultat baseret på 3952 anmeldelser
Hotel

der var venligt personale, dejlig rent på værelse og badeværelse, også gårdhaven var ren og pæn.også super personale ved morgenmaden. Det virkede bare. Hele tiden fyldt op på fadene, rene borde osv

Jørgen, 2013-01-11
  • Faciliteter på Hotel Ansgar
  • Værdiboks
  • Skopudsning
  • Billetservice
  • Rygning forbudt på alle fælles- og privatområder
  • Høj efterspørgsel!
  • Familiehoteller
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Budgetvenlige rejser
Enkeltværelse
fra 93,9 US$
Dobbelt- eller 2-personersværelse
3-personersværelse
Familieværelse
+
Superior-dobbelt-/2-personersværelse
Se alle værelserne Hotel Ansgar

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
7%
RABAT
Hotelbilleder: Copenhagen Go Hotel, København
3,7 /5
Meget godt
Resultat baseret på 1563 anmeldelser
Hotel

Der var en morgenmads buffet, med et stort udvalg af kvalitetsprodukter. God service fra personalet.

Karina, 2013-01-11
  • Faciliteter på Copenhagen Go Hotel
  • Møde-/festlokale
  • Familieværelser
  • Skopudsning
  • Rygning forbudt på alle fælles- og privatområder
  • Høj efterspørgsel!
  • Budgethoteller
  • Budgetvenlige rejser
  • Backpacking
Enkeltværelse
fra 82,5 US$
Dobbeltværelse
fra 98,0 US$
Familieværelse (3 voksne)
Familieværelse (4 voksne)
+
Superior-familieværelse
+
Superior-dobbeltværelse
Blandet sovesal med 6 senge
+
Blandet sovesal med 8 senge
+
Se alle værelserne Copenhagen Go Hotel

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
25%
RABAT
Hotelbilleder: Good Morning+ Copenhagen Star, København
3,9 /5
Meget godt
Resultat baseret på 4366 anmeldelser
Hotel

Rene værelser, gode senge, rigtig god morgenmad.Værelse mod gaden

Maj-britt, 2013-01-11
  • Faciliteter på Good Morning+ Copenhagen Star
  • Internetservice
  • Elevator
  • Cykeludlejning (ekstra gebyr)
  • Rygning forbudt på alle fælles- og privatområder
  • Høj efterspørgsel!
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Budgetvenlige rejser
Enkeltværelse
fra 98,0 US$
Dobbelt- eller 2-personersværelse
Familieværelse (4 voksne)
+
3-personersværelse
Familieværelse (5 voksne)
+
Se alle værelserne Good Morning+ Copenhagen Star

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
14%
RABAT
Hotelbilleder: Wakeup Copenhagen - Carsten Niebuhrs Gade, København
3,9 /5
Meget godt
Resultat baseret på 6079 anmeldelser
Hotel
  • Carsten Niebuhrs Gade 11 1577 København - Se på kort

Et design værelse for billige penge og et oplagt og super personale i receptionen

Sascha, 2013-01-11
  • Faciliteter på Wakeup Copenhagen - Carsten Niebuhrs Gade
  • Cykling
  • Bagageopbevaring
  • Allergivenligt værelse
  • Wi-fi tilgængeligt på alle områder
  • Høj efterspørgsel!
  • Designhoteller
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Forretningsrejse
  • Budgetvenlige rejser
Standard-værelse
fra 82,6 US$
Sky-værelse
Heaven-værelse
3-personersværelse
Se alle værelserne Wakeup Copenhagen - Carsten Niebuhrs Gade

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
24%
RABAT
Hotelbilleder: Copenhagen Plaza, København
3,9 /5
Meget godt
Resultat baseret på 2817 anmeldelser
Hotel

Et gammelt hyggeligt hotel med en fin patina. Emmer af historieog klasse.

Nikolaj, 2013-01-11
  • Faciliteter på Copenhagen Plaza
  • Roomservice
  • Bar
  • Lydisolerede værelser
  • Bagageopbevaring
  • Høj efterspørgsel!
  • Romantiske hoteller
  • Luksushoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Forretningsrejse
Enkeltværelse
fra 122,5 US$
Standard-dobbelt-/2-personersværelse
Superior-dobbelt-/2-personersværelse
Familieværelse
+
3-personersværelse
Dobbeltværelse med udsigt over Tivolihaven
Juniorsuite (2 voksne)
Suite
Se alle værelserne Copenhagen Plaza

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
15%
RABAT
Hotelbilleder: Hotel Sct. Thomas, København
4,0 /5
Meget godt
Resultat baseret på 1628 anmeldelser
Hotel

Placeringen - tæt på Københavns centrum

Maria, 2013-01-11
  • Faciliteter på Hotel Sct. Thomas
  • Parkering
  • Privat parkering
  • Børnevenlig buffet
  • Ladestation til elbiler
  • Høj efterspørgsel!
  • Familiehoteller
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
Lille enkeltværelse
fra 96,9 US$
2-personersværelse
Superior-dobbeltværelse
Familieværelse (2 voksne + 2 børn)
Lejlighed med 3 soveværelser
+
Dobbeltværelse
Superior-enkeltværelse
fra 143,2 US$
Se alle værelserne Hotel Sct. Thomas

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
20%
RABAT
Hotelbilleder: Generator Copenhagen, København
4,1 /5
Meget godt
Resultat baseret på 6966 anmeldelser
Vandrehjem

god stemning på fælles arealerThe room is quite small

Henrik, 2013-01-11
  • Faciliteter på Generator Copenhagen
  • Døgnåben reception
  • Hurtig ind-/udtjekning
  • Sightseeingskranke
  • Parkeringshus
  • Høj efterspørgsel!
  • Designhoteller
  • Budgethoteller
  • Budgetvenlige rejser
  • Backpacking
Værelse for 2 personer med eget badeværelse
Seng på blandet 8-sengs sovesal
fra 27,0 US$
4-personersværelse med eget badeværelse
+
Familieværelse med eget badeværelse
+
Seng på 6-sengs sovesal for kvinder
Dobbeltværelse med eget badeværelse.
Premium-dobbeltværelse
Værelse med 6 senge og eget badeværelse
+
Enkeltseng på blandet sovesal med plads til 6 personer
Seng på sovesal med plads til 4 personer
Dobbeltværelse
2-personersværelse
Se alle værelserne Generator Copenhagen

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

Hoteller i København. Anmeldelser av hotell København

Velkommen til København. Angiv dine datoer og vælg blandt over 429 overnatningssteder!. Find et sted i København. Book til den bedste pris! København → Hoteller København, Lejlighedshoteller, Vandrehjem København, Både, Lejligheder København. Find billige hoteller København • Book hoteller i København — Vælg dit hotel i København, og find din personlige favorit.

Hvorfor vælge ehotelsreviews.com?

Book nu, betal senere! Med GRATIS afbestilling på de fleste værelser

Ærlige anmeldelser

Ærlige anmeldelser

Vores hotelanmeldelser hjælper dig med at finde det bedste tilbud det rigtige sted.

ehotelsreviews.com har det største udvalg af hoteller

ehotelsreviews.com har det største udvalg af hoteller

Med ehotelsreviews.com kan du vælge mellem mere end 600.000 hoteller i over 200 lande.

Populær overnatning på ehotelsreviews.com

Populær overnatning på ehotelsreviews.com

Vi har meget mere end bare hoteller – gå på opdagelse blandt mange forskellige slags overnatningssteder.

Vi taler dit sprog

Vi taler dit sprog

Vores hjemmeside er tilgængelig på dansk og 17 andre sprog

Se hoteller på et kort
Søg nær dig til i aften
Var det ikke lige det, du ledte efter? Fortsæt søgning