Hoteller i København

I DAG
16%
RABAT
Hotelbilleder: DGI-byens Hotel, København
3,8 /5
Meget godt
Resultat baseret på 4288 anmeldelser
Hotel

Spændende område, og oprindeligt et smagfuldt og smukt projekt.
Desværre nu nedslidt, forsømt og beskidt. Alt bærer præg af manglende vedligehold og pleje.
Morgenmaden mangelfuld og...

Bast, 2014-05-29
  • Faciliteter på DGI-byens Hotel
  • Parkering
  • Ikkeryger-værelser
  • Wi-fi
  • Parkeringshus
  • Høj efterspørgsel!
  • Spahoteller
  • Familiehoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
Standard-dobbelt-/2-personersværelse
Superior-enkeltværelse
fra 222,2 US$
3-personersværelse
Dobbelt-/2-personersværelse - Renoveret
Enkeltværelse – renoveret
fra 151,4 US$
Familieværelse – renoveret
fra 161,7 US$
+
Superior-dobbeltværelse – Renoveret
fra 230,8 US$
Standard-dobbelt-/2-personersværelse
Superior-familieværelse
+
Superior-enkeltværelse
Værelse med kingsize-seng.
Se alle værelserne DGI-byens Hotel

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
33%
RABAT
Hotelbilleder: Absalon Hotel, København
4,4 /5
Fremragende
Resultat baseret på 5509 anmeldelser
Hotel

Placeringen I forhold til centrum

Poul, 2013-02-23
  • Faciliteter på Absalon Hotel
  • Cykeludlejning (ekstra gebyr)
  • Allergivenligt værelse
  • Rygning forbudt på alle fælles- og privatområder
  • Gadeparkering
  • Høj efterspørgsel!
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Budgetvenlige rejser
Standard-enkeltværelse
fra 194,8 US$
Standard-dobbeltværelse
Superior-dobbeltværelse
Mindre dobbeltværelse
fra 221,8 US$
Familieværelse
+
Juniorsuite
Suite
fra 574,9 US$
+
Se alle værelserne Absalon Hotel

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

Hotelbilleder: Hotel Jørgensen, København
3,7 /5
Meget godt
Resultat baseret på 1056 anmeldelser
Hotel

Centralt beliggende, god parkeringsmulighed tæt påThe room was a bit small and it is more a hostel than a hotel but that is fine for me.

Helge, 2013-01-11
  • Faciliteter på Hotel Jørgensen
  • Internetservice
  • Valutaveksling
  • Fax/fotokopiering
  • Skabe
  • Høj efterspørgsel!
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Budgetvenlige rejser
  • Backpacking
Dobbelt- eller 2-personersværelse
Enkeltværelse
Enkeltværelse med fælles badeværelse
fra 93,6 US$
Dobbelt-/2-personersværelse med fælles badeværelse.
Se alle værelserne Hotel Jørgensen

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
9%
RABAT
Hotelbilleder: Hotel Ansgar, København
4,0 /5
Meget godt
Resultat baseret på 3978 anmeldelser
Hotel

der var venligt personale, dejlig rent på værelse og badeværelse, også gårdhaven var ren og pæn.også super personale ved morgenmaden. Det virkede bare. Hele tiden fyldt op på fadene, rene borde osv

Jørgen, 2013-01-11
  • Faciliteter på Hotel Ansgar
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt
  • Ikkeryger-værelser
  • Tøjrens
  • Høj efterspørgsel!
  • Familiehoteller
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Budgetvenlige rejser
Enkeltværelse
fra 112,3 US$
Dobbelt- eller 2-personersværelse
3-personersværelse
fra 226,0 US$
Familieværelse
+
Superior-dobbelt-/2-personersværelse
Se alle værelserne Hotel Ansgar

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
12%
RABAT
Hotelbilleder: Copenhagen Go Hotel, København
3,5 /5
Godt
Resultat baseret på 5665 anmeldelser
Hotel

Der var en morgenmads buffet, med et stort udvalg af kvalitetsprodukter. God service fra personalet.

Karina, 2013-01-11
  • Faciliteter på Copenhagen Go Hotel
  • Møde-/festlokale
  • Business-center
  • Elevator
  • Bagageopbevaring
  • Høj efterspørgsel!
  • Budgethoteller
  • Budgetvenlige rejser
  • Backpacking
Enkeltværelse
fra 87,6 US$
Dobbeltværelse
fra 116,8 US$
Familieværelse (3 voksne)
Familieværelse (4 voksne)
+
Superior-familieværelse
+
Superior-dobbeltværelse
Blandet sovesal med 6 senge
+
Blandet sovesal med 8 senge
+
Se alle værelserne Copenhagen Go Hotel

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

Hotelbilleder: Good Morning+ Copenhagen Star, København
3,9 /5
Meget godt
Resultat baseret på 4419 anmeldelser
Hotel

Rene værelser, gode senge, rigtig god morgenmad.Værelse mod gaden

Maj-britt, 2013-01-11
  • Faciliteter på Good Morning+ Copenhagen Star
  • Aviser
  • Have
  • Tøjvask
  • Værdiboks
  • Høj efterspørgsel!
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Budgetvenlige rejser
Enkeltværelse
fra 105,9 US$
Dobbelt- eller 2-personersværelse
Familieværelse (4 voksne)
+
3-personersværelse
Familieværelse (5 voksne)
+
Se alle værelserne Good Morning+ Copenhagen Star

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
25%
RABAT
Hotelbilleder: Wakeup Copenhagen - Carsten Niebuhrs Gade, København
3,9 /5
Meget godt
Resultat baseret på 5869 anmeldelser
Hotel
  • Carsten Niebuhrs Gade 11 1577 København - Se på kort

Et design værelse for billige penge og et oplagt og super personale i receptionen

Sascha, 2013-01-11
  • Faciliteter på Wakeup Copenhagen - Carsten Niebuhrs Gade
  • Parkering
  • Handicapvenlig
  • Gratis wi-fi
  • Ladestation til elbiler
  • Høj efterspørgsel!
  • Designhoteller
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Forretningsrejse
  • Budgetvenlige rejser
Standard-værelse
fra 97,3 US$
Sky-værelse
fra 121,3 US$
Heaven-værelse
3-personersværelse
Se alle værelserne Wakeup Copenhagen - Carsten Niebuhrs Gade

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
19%
RABAT
Hotelbilleder: Copenhagen Plaza, København
3,9 /5
Meget godt
Resultat baseret på 2821 anmeldelser
Hotel

Et gammelt hyggeligt hotel med en fin patina. Emmer af historieog klasse.

Nikolaj, 2013-01-11
  • Faciliteter på Copenhagen Plaza
  • Møde-/festlokale
  • Ikkeryger-værelser
  • Tøjvask
  • Familieværelser
  • Høj efterspørgsel!
  • Romantiske hoteller
  • Luksushoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Forretningsrejse
Enkeltværelse
fra 151,7 US$
Standard-dobbelt-/2-personersværelse
Superior-dobbelt-/2-personersværelse
Familieværelse
+
3-personersværelse
Dobbeltværelse med udsigt over Tivolihaven
Juniorsuite (2 voksne)
Suite
Se alle værelserne Copenhagen Plaza

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
20%
RABAT
Hotelbilleder: Hotel Sct. Thomas, København
4,0 /5
Meget godt
Resultat baseret på 1572 anmeldelser
Hotel

Placeringen - tæt på Københavns centrum

Maria, 2013-01-11
  • Faciliteter på Hotel Sct. Thomas
  • Elevator
  • Fælles opholdsrum/TV-område
  • Wi-fi tilgængeligt på alle områder
  • Børnevenlig buffet
  • Høj efterspørgsel!
  • Familiehoteller
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
Lille enkeltværelse
fra 74,1 US$
2-personersværelse
fra 185,8 US$
Superior-dobbeltværelse
Familieværelse (2 voksne + 2 børn)
Lejlighed med 3 soveværelser
fra 572,4 US$
+
Dobbeltværelse
Superior-enkeltværelse
fra 184,0 US$
Se alle værelserne Hotel Sct. Thomas

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
33%
RABAT
Hotelbilleder: Generator Copenhagen, København
4,0 /5
Meget godt
Resultat baseret på 6669 anmeldelser
Vandrehjem

god stemning på fælles arealerThe room is quite small

Henrik, 2013-01-11
  • Faciliteter på Generator Copenhagen
  • Møde-/festlokale
  • Have
  • Ikkeryger-værelser
  • Madpakke
  • Høj efterspørgsel!
  • Designhoteller
  • Budgethoteller
  • Budgetvenlige rejser
  • Backpacking
Værelse for 2 personer med eget badeværelse
Seng på blandet 8-sengs sovesal
fra 40,6 US$
4-personersværelse med eget badeværelse
+
Familieværelse med eget badeværelse
+
Seng på 6-sengs sovesal for kvinder
fra 34,6 US$
Dobbeltværelse med eget badeværelse.
Premium-dobbeltværelse
Værelse med 6 senge og eget badeværelse
+
Enkeltseng på blandet sovesal med plads til 6 personer
Seng på sovesal med plads til 4 personer
Dobbeltværelse
2-personersværelse
Se alle værelserne Generator Copenhagen

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

Hoteller i København. Anmeldelser av hotell København

Velkommen til København. Angiv dine datoer og vælg blandt over 426 overnatningssteder!. Find et sted i København. Book til den bedste pris! København → Hoteller København, Vandrehjem, Både København, Lejligheder, Pensionater København. Find billige hoteller København • Book hoteller i København — Vælg dit hotel i København, og find din personlige favorit.

Hvorfor vælge ehotelsreviews.com?

Book nu, betal senere! Med GRATIS afbestilling på de fleste værelser

Ærlige anmeldelser

Ærlige anmeldelser

Vores hotelanmeldelser hjælper dig med at finde det bedste tilbud det rigtige sted.

ehotelsreviews.com har det største udvalg af hoteller

ehotelsreviews.com har det største udvalg af hoteller

Med ehotelsreviews.com kan du vælge mellem mere end 600.000 hoteller i over 200 lande.

Populær overnatning på ehotelsreviews.com

Populær overnatning på ehotelsreviews.com

Vi har meget mere end bare hoteller – gå på opdagelse blandt mange forskellige slags overnatningssteder.

Vi taler dit sprog

Vi taler dit sprog

Vores hjemmeside er tilgængelig på dansk og 17 andre sprog

Se hoteller på et kort
Søg nær dig til i aften
Var det ikke lige det, du ledte efter? Fortsæt søgning