Hoteller i København

I DAG
13%
RABAT
Hotelbilleder: CPH Hotel, København
3,9 /5
Meget godt
Resultat baseret på 4801 anmeldelser
Hotel

Spændende område, og oprindeligt et smagfuldt og smukt projekt.
Desværre nu nedslidt, forsømt og beskidt. Alt bærer præg af manglende vedligehold og pleje.
Morgenmaden mangelfuld og...

Bast, 2014-05-29
  • Faciliteter på CPH Hotel
  • Elevator
  • Massage
  • Automat (drikkevarer)
  • Parkeringshus
  • Høj efterspørgsel!
  • Spahoteller
  • Familiehoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
Standard-dobbelt-/2-personersværelse
fra 775 DKK
Superior-enkeltværelse
Dobbelt-/2-personersværelse - Renoveret
fra 934 DKK
Enkeltværelse – renoveret
fra 796 DKK
Familieværelse – renoveret
+
Superior-dobbeltværelse – Renoveret
Standard-dobbelt-/2-personersværelse
fra 895 DKK
Superior-familieværelse
+
Superior-enkeltværelse
Værelse med kingsize-seng.
Se alle værelserne CPH Hotel

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
24%
RABAT
Hotelbilleder: Best Western Plus Airport Hotel, København
3,9 /5
Meget godt
Resultat baseret på 2747 anmeldelser
Hotel

Vt sov der for at vaere klar til at flyve til usa om morgenen.Der varfin transport til og fra lufthavnenMy purpose was to have a good night`s sleep near the airport.I had to go there early in the...

Dorte, 2013-02-23
  • Faciliteter på Best Western Plus Airport Hotel
  • Kæledyr tilladt
  • Familieværelser
  • Bibliotek
  • Gadeparkering
  • Høj efterspørgsel!
  • Budgethoteller
  • Forretningsrejse
  • Budgetvenlige rejser
Standard Queen-værelse
fra 619 DKK
Superior-3-personersværelse
+
Deluxe-værelse med 1 queensize-seng og 1 enkeltseng
Standard-2-personersværelse
Superior-2-personersværelse
Suite med kingsize-seng
Se alle værelserne Best Western Plus Airport Hotel

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
11%
RABAT
Hotelbilleder: Absalon Hotel, København
4,4 /5
Fremragende
Resultat baseret på 6063 anmeldelser
Hotel

Placeringen I forhold til centrum

Poul, 2013-02-23
  • Faciliteter på Absalon Hotel
  • Møde-/festlokale
  • Brudesuite
  • Souvenir-/gavebutik
  • Parkeringshus
  • Høj efterspørgsel!
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Budgetvenlige rejser
Standard-enkeltværelse
fra 760 DKK
Standard-dobbeltværelse
Superior-dobbeltværelse
Mindre dobbeltværelse
Familieværelse
+
Juniorsuite
Suite
+
Se alle værelserne Absalon Hotel

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

Hotelbilleder: Hotel Jørgensen, København
3,7 /5
Meget godt
Resultat baseret på 1168 anmeldelser
Hotel

Centralt beliggende, god parkeringsmulighed tæt påThe room was a bit small and it is more a hostel than a hotel but that is fine for me.

Helge, 2013-01-11
  • Faciliteter på Hotel Jørgensen
  • Bar
  • Varme
  • Fælles opholdsrum/tv-område
  • Daglig rengøring
  • Høj efterspørgsel!
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Budgetvenlige rejser
  • Backpacking
Dobbelt- eller 2-personersværelse
Enkeltværelse
Enkeltværelse med fælles badeværelse
fra 500 DKK
Dobbelt-/2-personersværelse med fælles badeværelse.
Se alle værelserne Hotel Jørgensen

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
26%
RABAT
Hotelbilleder: Hotel Ansgar, København
4,0 /5
Meget godt
Resultat baseret på 3592 anmeldelser
Hotel

der var venligt personale, dejlig rent på værelse og badeværelse, også gårdhaven var ren og pæn.også super personale ved morgenmaden. Det virkede bare. Hele tiden fyldt op på fadene, rene borde osv

Jørgen, 2013-01-11
  • Faciliteter på Hotel Ansgar
  • Parkering
  • Familieværelser
  • Concierge
  • Gadeparkering
  • Høj efterspørgsel!
  • Familiehoteller
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Budgetvenlige rejser
Enkeltværelse
fra 509 DKK
Dobbelt- eller 2-personersværelse
3-personersværelse
Familieværelse
+
Superior-dobbelt-/2-personersværelse
Se alle værelserne Hotel Ansgar

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
9%
RABAT
Hotelbilleder: Copenhagen Go Hotel, København
3,7 /5
Meget godt
Resultat baseret på 3815 anmeldelser
Hotel

Der var en morgenmads buffet, med et stort udvalg af kvalitetsprodukter. God service fra personalet.

Karina, 2013-01-11
  • Faciliteter på Copenhagen Go Hotel
  • Parkering
  • Møde-/festlokale
  • Fax/fotokopiering
  • Wi-fi tilgængeligt på alle områder
  • Høj efterspørgsel!
  • Budgethoteller
  • Budgetvenlige rejser
  • Backpacking
Enkeltværelse
fra 377 DKK
Dobbeltværelse
Familieværelse (3 voksne)
Familieværelse (4 voksne)
+
Superior-dobbeltværelse
Blandet sovesal med 6 senge
+
Blandet sovesal med 8 senge
+
Se alle værelserne Copenhagen Go Hotel

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
18%
RABAT
Hotelbilleder: Comfort Hotel Vesterbro, København
4,0 /5
Meget godt
Resultat baseret på 5413 anmeldelser
Hotel

Hvis man skal sige noget positivt om dette hotel var det, at morgenmadenvar helt fantastisk dog på nær, at deres såkaldte juice var vand medlidt farve helt uden smag.og så ligger det jo super...

Vibeke, 2013-01-11
  • Faciliteter på Comfort Hotel Vesterbro
  • Parkering
  • Møde-/festlokale
  • Rygning forbudt på alle fælles- og privatområder
  • Gadeparkering
  • Høj efterspørgsel!
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Forretningsrejse
Standard-dobbeltværelse
Superior-dobbeltværelse
Standard-2-personersværelse
Mindre dobbeltværelse
fra 735 DKK
Se alle værelserne Comfort Hotel Vesterbro

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
24%
RABAT
Hotelbilleder: Good Morning+ Copenhagen Star, København
3,9 /5
Meget godt
Resultat baseret på 3936 anmeldelser
Hotel

Rene værelser, gode senge, rigtig god morgenmad.Værelse mod gaden

Maj-britt, 2013-01-11
  • Faciliteter på Good Morning+ Copenhagen Star
  • Bar
  • Have
  • Elevator
  • Værdiboks
  • Høj efterspørgsel!
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Budgetvenlige rejser
Enkeltværelse
fra 490 DKK
Dobbelt- eller 2-personersværelse
Familieværelse (4 voksne)
+
3-personersværelse
Familieværelse (5 voksne)
+
Se alle værelserne Good Morning+ Copenhagen Star

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

Hotelbilleder: Wakeup Copenhagen - Carsten Niebuhrs Gade, København
3,9 /5
Meget godt
Resultat baseret på 6948 anmeldelser
Hotel
  • Carsten Niebuhrs Gade 11 1577 København - Se på kort

Et design værelse for billige penge og et oplagt og super personale i receptionen

Sascha, 2013-01-11
  • Faciliteter på Wakeup Copenhagen - Carsten Niebuhrs Gade
  • Legeplads
  • Cykeludlejning (ekstra gebyr)
  • Skabe
  • Ladestation til elbiler
  • Høj efterspørgsel!
  • Designhoteller
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Forretningsrejse
  • Budgetvenlige rejser
Standard-værelse
fra 510 DKK
Sky-værelse
Heaven-værelse
3-personersværelse
Familieværelse
fra 1220 DKK
+
Se alle værelserne Wakeup Copenhagen - Carsten Niebuhrs Gade

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
24%
RABAT
Hotelbilleder: Copenhagen Plaza, København
4,0 /5
Meget godt
Resultat baseret på 2561 anmeldelser
Hotel

Et gammelt hyggeligt hotel med en fin patina. Emmer af historieog klasse.

Nikolaj, 2013-01-11
  • Faciliteter på Copenhagen Plaza
  • Restaurant
  • Møde-/festlokale
  • Bar
  • Varme
  • Høj efterspørgsel!
  • Romantiske hoteller
  • Luksushoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Forretningsrejse
Enkeltværelse
fra 806 DKK
Standard-dobbelt-/2-personersværelse
fra 829 DKK
Superior-dobbelt-/2-personersværelse
Familieværelse
+
3-personersværelse
Dobbeltværelse med udsigt over Tivolihaven
Juniorsuite (2 voksne)
Suite
Se alle værelserne Copenhagen Plaza

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

Hoteller i København. Anmeldelser av hotell København

Velkommen til København. Angiv dine datoer og vælg blandt over 350 overnatningssteder!. Find et sted i København. Book til den bedste pris! København → Hoteller København, Lejlighedshoteller, Vandrehjem København, Både, Lejligheder København. Find billige hoteller København • Book hoteller i København — Vælg dit hotel i København, og find din personlige favorit.

Hvorfor vælge ehotelsreviews.com?

Book nu, betal senere! Med GRATIS afbestilling på de fleste værelser

Ærlige anmeldelser

Ærlige anmeldelser

Vores hotelanmeldelser hjælper dig med at finde det bedste tilbud det rigtige sted.

ehotelsreviews.com har det største udvalg af hoteller

ehotelsreviews.com har det største udvalg af hoteller

Med ehotelsreviews.com kan du vælge mellem mere end 600.000 hoteller i over 200 lande.

Populær overnatning på ehotelsreviews.com

Populær overnatning på ehotelsreviews.com

Vi har meget mere end bare hoteller – gå på opdagelse blandt mange forskellige slags overnatningssteder.

Vi taler dit sprog

Vi taler dit sprog

Vores hjemmeside er tilgængelig på dansk og 17 andre sprog

Se hoteller på et kort
Søg nær dig til i aften
Var det ikke lige det, du ledte efter? Fortsæt søgning