Hoteller København

Søg

Søg nær dig til i aften

Tilbud København

Se hoteller på et kort
Se hoteller på et kort (København) - GPS: 55.6787872314453, 12.5794315338135

Tilbud

stjerner

Samlet vurdering

Hoteltype

Pris

Hoteltemaer

Bydel/kvarter

I DAG
21%
RABAT
Hotelbilleder: DGI-byens Hotel, København
3,8 /5
Meget godt
Resultat baseret på 3762 anmeldelser
Hotel

Spændende område, og oprindeligt et smagfuldt og smukt projekt.
Desværre nu nedslidt, forsømt og beskidt. Alt bærer præg af manglende vedligehold og pleje.
Morgenmaden mangelfuld og...

Bast, 2014-05-29
  • Faciliteter på DGI-byens Hotel
  • Aviser
  • Handicapvenlig
  • Elevator
  • Parkering på ejendommen
  • Høj efterspørgsel!
  • Spahoteller
  • Familiehoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
Standard-dobbelt- eller 2-personersværelse
Standard-enkeltværelse
Superior-enkeltværelse
fra 142,4 US$
3-personersværelse
Familieværelse (2 voksne + 2 børn)
+
Dobbelt-/2-personersværelse - Renoveret
Enkeltværelse – renoveret
fra 151,6 US$
Familieværelse – renoveret
fra 157,8 US$
+
Superior-dobbeltværelse – Renoveret
fra 167,5 US$
Se alle værelserne DGI-byens Hotel

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
30%
RABAT
Hotelbilleder: Quality Airport Hotel Dan, København
3,9 /5
Meget godt
Resultat baseret på 2723 anmeldelser
Hotel

Vt sov der for at vaere klar til at flyve til usa om morgenen.Der varfin transport til og fra lufthavnenMy purpose was to have a good night`s sleep near the airport.I had to go there early in the...

Dorte, 2013-02-23
  • Faciliteter på Quality Airport Hotel Dan
  • Restaurant
  • Fax/fotokopiering
  • Gratis lufthavnstransport
  • Privat parkering
  • Høj efterspørgsel!
  • Budgethoteller
  • Forretningsrejse
  • Budgetvenlige rejser
Standard-enkeltværelse
fra 115,0 US$
Standard-2-personersværelse
Superior-2-personersværelse
Familieværelse (4 voksne)
+
3-personersværelse
Se alle værelserne Quality Airport Hotel Dan

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
51%
RABAT
Hotelbilleder: Absalon Hotel, København
4,4 /5
Fremragende
Resultat baseret på 4906 anmeldelser
Hotel

Placeringen I forhold til centrum

Poul, 2013-02-23
  • Faciliteter på Absalon Hotel
  • Cykeludlejning (ekstra gebyr)
  • Biludlejning
  • Minigolf
  • Gratis wi-fi
  • Høj efterspørgsel!
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Budgetvenlige rejser
Standard-enkeltværelse
fra 166,8 US$
Standard-dobbeltværelse
fra 187,9 US$
Superior-dobbeltværelse
fra 244,8 US$
Mindre dobbeltværelse
fra 172,8 US$
Familieværelse
+
Juniorsuite
Suite
+
Se alle værelserne Absalon Hotel

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
36%
RABAT
Hotelbilleder: Hotel Jørgensen, København
3,6 /5
Godt
Resultat baseret på 1015 anmeldelser
Hotel

Centralt beliggende, god parkeringsmulighed tæt påThe room was a bit small and it is more a hostel than a hotel but that is fine for me.

Helge, 2013-01-11
  • Faciliteter på Hotel Jørgensen
  • Bar
  • Aviser
  • Spillelokale
  • Rygning forbudt på alle fælles- og privatområder
  • Høj efterspørgsel!
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Budgetvenlige rejser
  • Backpacking
Dobbelt- eller 2-personersværelse
Enkeltværelse
Enkeltværelse med fælles badeværelse
fra 77,6 US$
Dobbelt-/2-personersværelse med fælles bad
Se alle værelserne Hotel Jørgensen

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
42%
RABAT
Hotelbilleder: Hotel Ansgar, København
3,9 /5
Meget godt
Resultat baseret på 4281 anmeldelser
Hotel

der var venligt personale, dejlig rent på værelse og badeværelse, også gårdhaven var ren og pæn.også super personale ved morgenmaden. Det virkede bare. Hele tiden fyldt op på fadene, rene borde osv

Jørgen, 2013-01-11
  • Faciliteter på Hotel Ansgar
  • Fax/fotokopiering
  • Rygning forbudt på alle fælles- og privatområder
  • Wi-fi tilgængeligt på alle områder
  • Gadeparkering
  • Høj efterspørgsel!
  • Familiehoteller
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Budgetvenlige rejser
Enkeltværelse
fra 112,5 US$
Dobbelt- eller 2-personersværelse
fra 143,3 US$
3-personersværelse
Familieværelse
+
Superior-dobbelt-/2-personersværelse
Se alle værelserne Hotel Ansgar

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
27%
RABAT
Hotelbilleder: Copenhagen Go Hotel, København
3,5 /5
Godt
Resultat baseret på 5180 anmeldelser
Hotel

Der var en morgenmads buffet, med et stort udvalg af kvalitetsprodukter. God service fra personalet.

Karina, 2013-01-11
  • Faciliteter på Copenhagen Go Hotel
  • Døgnåben reception
  • Ikkeryger-værelser
  • Skopudsning
  • Rygning forbudt på alle fælles- og privatområder
  • Høj efterspørgsel!
  • Budgethoteller
  • Budgetvenlige rejser
  • Backpacking
Enkeltværelse
fra 71,5 US$
Dobbelt- eller 2-personersværelse
Familieværelse (3 voksne)
Familieværelse (4 voksne)
+
Superior-familieværelse
fra 144,9 US$
+
Superior-dobbeltværelse
Se alle værelserne Copenhagen Go Hotel

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
37%
RABAT
Hotelbilleder: Comfort Hotel Vesterbro, København
4,1 /5
Meget godt
Resultat baseret på 6420 anmeldelser
Hotel

Hvis man skal sige noget positivt om dette hotel var det, at morgenmadenvar helt fantastisk dog på nær, at deres såkaldte juice var vand medlidt farve helt uden smag.og så ligger det jo super...

Vibeke, 2013-01-11
  • Faciliteter på Comfort Hotel Vesterbro
  • Møde-/festlokale
  • Hurtig ind-/udtjekning
  • Værdiboks
  • Rygning forbudt på alle fælles- og privatområder
  • Høj efterspørgsel!
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Forretningsrejse
Standard-dobbeltværelse
Superior-dobbeltværelse
Standard-2-personersværelse
fra 149,7 US$
Deluxe-dobbeltværelse
Mindre dobbeltværelse
fra 108,4 US$
Se alle værelserne Comfort Hotel Vesterbro

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
34%
RABAT
Hotelbilleder: Good Morning+ Copenhagen Star, København
3,8 /5
Meget godt
Resultat baseret på 5028 anmeldelser
Hotel

Rene værelser, gode senge, rigtig god morgenmad.Værelse mod gaden

Maj-britt, 2013-01-11
  • Faciliteter på Good Morning+ Copenhagen Star
  • Restaurant
  • Varme
  • Rygning forbudt på alle fælles- og privatområder
  • Automat (drikkevarer)
  • Høj efterspørgsel!
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Budgetvenlige rejser
Enkeltværelse
fra 92,9 US$
Dobbelt- eller 2-personersværelse
Familieværelse (4 voksne)
+
3-personersværelse
Familieværelse (5 voksne)
+
Superior-enkeltværelse
Se alle værelserne Good Morning+ Copenhagen Star

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
9%
RABAT
Hotelbilleder: Wakeup Copenhagen - Carsten Niebuhrs Gade, København
3,8 /5
Meget godt
Resultat baseret på 5375 anmeldelser
Hotel
  • Carsten Niebuhrs Gade 11 1577 København - Se på kort

Et design værelse for billige penge og et oplagt og super personale i receptionen

Sascha, 2013-01-11
  • Faciliteter på Wakeup Copenhagen - Carsten Niebuhrs Gade
  • Valutaveksling
  • Varme
  • Parkering på ejendommen
  • Overvåget parkering
  • Høj efterspørgsel!
  • Designhoteller
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Forretningsrejse
  • Budgetvenlige rejser
Standard-værelse
fra 85,3 US$
Sky-værelse
Heaven-værelse
3-personersværelse
Se alle værelserne Wakeup Copenhagen - Carsten Niebuhrs Gade

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
23%
RABAT
Hotelbilleder: Copenhagen Plaza, København
3,9 /5
Meget godt
Resultat baseret på 2190 anmeldelser
Hotel

Et gammelt hyggeligt hotel med en fin patina. Emmer af historieog klasse.

Nikolaj, 2013-01-11
  • Faciliteter på Copenhagen Plaza
  • Døgnåben reception
  • Eksklusive værelsesfaciliteter
  • Daglig rengøring
  • Privat parkering
  • Høj efterspørgsel!
  • Romantiske hoteller
  • Luksushoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Forretningsrejse
Enkeltværelse
fra 132,0 US$
Standard-dobbelt- eller 2-personersværelse
fra 156,2 US$
Superior-dobbelt-/2-personersværelse
Familieværelse
+
3-personersværelse
Dobbeltværelse med udsigt over Tivolihaven
Juniorsuite (2 voksne)
Suite
Se alle værelserne Copenhagen Plaza

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

Hoteller i København. Anmeldelser av hotell København

Velkommen til København. Angiv dine datoer og vælg blandt over 418 overnatningssteder!. Find et sted i København. Book til den bedste pris! København → Hoteller København, Vandrehjem, Både København, Lejligheder, Pensionater København. Find billige hoteller København • Book hoteller i København — Vælg dit hotel i København, og find din personlige favorit.

Hvorfor vælge ehotelsreviews.com?

Book nu, betal senere! Med GRATIS afbestilling på de fleste værelser

Ærlige anmeldelser

Ærlige anmeldelser

Vores hotelanmeldelser hjælper dig med at finde det bedste tilbud det rigtige sted.

ehotelsreviews.com har det største udvalg af hoteller

ehotelsreviews.com har det største udvalg af hoteller

Med ehotelsreviews.com kan du vælge mellem mere end 600.000 hoteller i over 200 lande.

Populær overnatning på ehotelsreviews.com

Populær overnatning på ehotelsreviews.com

Vi har meget mere end bare hoteller – gå på opdagelse blandt mange forskellige slags overnatningssteder.

Vi taler dit sprog

Vi taler dit sprog

Vores hjemmeside er tilgængelig på dansk og 17 andre sprog

Se hoteller på et kort
Søg nær dig til i aften
Var det ikke lige det, du ledte efter? Fortsæt søgning