Hoteller i København

I DAG
20%
RABAT
Hotelbilleder: DGI-byens Hotel, København
3,9 /5
Meget godt
Resultat baseret på 4673 anmeldelser
Hotel

Spændende område, og oprindeligt et smagfuldt og smukt projekt.
Desværre nu nedslidt, forsømt og beskidt. Alt bærer præg af manglende vedligehold og pleje.
Morgenmaden mangelfuld og...

Bast, 2014-05-29
  • Faciliteter på DGI-byens Hotel
  • Trænings- og motionscenter
  • Elevator
  • Gratis wi-fi
  • Tv-kanaler til børn
  • Høj efterspørgsel!
  • Spahoteller
  • Familiehoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
Standard-dobbelt-/2-personersværelse
Superior-enkeltværelse
3-personersværelse
Dobbelt-/2-personersværelse - Renoveret
fra 167,2 US$
Enkeltværelse – renoveret
fra 136,6 US$
Familieværelse – renoveret
fra 162,0 US$
+
Superior-dobbeltværelse – Renoveret
Standard-dobbelt-/2-personersværelse
fra 153,0 US$
Superior-familieværelse
+
Superior-enkeltværelse
fra 167,2 US$
Værelse med kingsize-seng.
fra 176,6 US$
Se alle værelserne DGI-byens Hotel

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
18%
RABAT
Hotelbilleder: Quality Airport Hotel Dan, København
3,9 /5
Meget godt
Resultat baseret på 2583 anmeldelser
Hotel

Vt sov der for at vaere klar til at flyve til usa om morgenen.Der varfin transport til og fra lufthavnenMy purpose was to have a good night`s sleep near the airport.I had to go there early in the...

Dorte, 2013-02-23
  • Faciliteter på Quality Airport Hotel Dan
  • Møde-/festlokale
  • Rygning forbudt på alle fælles- og privatområder
  • Parkering på ejendommen
  • Børnemenu
  • Høj efterspørgsel!
  • Budgethoteller
  • Forretningsrejse
  • Budgetvenlige rejser
Standard-enkeltværelse
fra 117,9 US$
Standard-2-personersværelse
fra 164,8 US$
Superior-2-personersværelse
Familieværelse (4 voksne)
+
3-personersværelse
Se alle værelserne Quality Airport Hotel Dan

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
31%
RABAT
Hotelbilleder: Absalon Hotel, København
4,4 /5
Fremragende
Resultat baseret på 5777 anmeldelser
Hotel

Placeringen I forhold til centrum

Poul, 2013-02-23
  • Faciliteter på Absalon Hotel
  • Brudesuite
  • Internetservice
  • Daglig rengøring
  • Wi-fi tilgængeligt på alle områder
  • Høj efterspørgsel!
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Budgetvenlige rejser
Standard-enkeltværelse
fra 139,2 US$
Standard-dobbeltværelse
Superior-dobbeltværelse
Mindre dobbeltværelse
fra 159,6 US$
Familieværelse
+
Juniorsuite
Suite
+
Se alle værelserne Absalon Hotel

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
20%
RABAT
Hotelbilleder: Hotel Jørgensen, København
3,7 /5
Meget godt
Resultat baseret på 1114 anmeldelser
Hotel

Centralt beliggende, god parkeringsmulighed tæt påThe room was a bit small and it is more a hostel than a hotel but that is fine for me.

Helge, 2013-01-11
  • Faciliteter på Hotel Jørgensen
  • Spillelokale
  • Fælles opholdsrum/tv-område
  • Daglig rengøring
  • Wi-fi tilgængeligt på alle områder
  • Høj efterspørgsel!
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Budgetvenlige rejser
  • Backpacking
Dobbelt- eller 2-personersværelse
Enkeltværelse
Enkeltværelse med fælles badeværelse
fra 74,0 US$
Dobbelt-/2-personersværelse med fælles badeværelse.
Se alle værelserne Hotel Jørgensen

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
30%
RABAT
Hotelbilleder: Hotel Ansgar, København
4,0 /5
Meget godt
Resultat baseret på 3898 anmeldelser
Hotel

der var venligt personale, dejlig rent på værelse og badeværelse, også gårdhaven var ren og pæn.også super personale ved morgenmaden. Det virkede bare. Hele tiden fyldt op på fadene, rene borde osv

Jørgen, 2013-01-11
  • Faciliteter på Hotel Ansgar
  • Tøjrens
  • Familieværelser
  • Fax/fotokopiering
  • Rygning forbudt på alle fælles- og privatområder
  • Høj efterspørgsel!
  • Familiehoteller
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Budgetvenlige rejser
Enkeltværelse
fra 78,6 US$
Dobbelt- eller 2-personersværelse
fra 137,6 US$
3-personersværelse
Familieværelse
+
Superior-dobbelt-/2-personersværelse
Se alle værelserne Hotel Ansgar

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
26%
RABAT
Hotelbilleder: Copenhagen Go Hotel, København
3,7 /5
Meget godt
Resultat baseret på 2321 anmeldelser
Hotel

Der var en morgenmads buffet, med et stort udvalg af kvalitetsprodukter. God service fra personalet.

Karina, 2013-01-11
  • Faciliteter på Copenhagen Go Hotel
  • Møde-/festlokale
  • Handicapvenlig
  • Gratis parkering
  • Wi-fi
  • Høj efterspørgsel!
  • Budgethoteller
  • Budgetvenlige rejser
  • Backpacking
Enkeltværelse
fra 66,0 US$
Dobbeltværelse
fra 82,7 US$
Familieværelse (3 voksne)
Familieværelse (4 voksne)
+
Superior-familieværelse
+
Superior-dobbeltværelse
Blandet sovesal med 6 senge
+
Blandet sovesal med 8 senge
+
Se alle værelserne Copenhagen Go Hotel

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

Hotelbilleder: Comfort Hotel Vesterbro, København
4,0 /5
Meget godt
Resultat baseret på 5785 anmeldelser
Hotel

Hvis man skal sige noget positivt om dette hotel var det, at morgenmadenvar helt fantastisk dog på nær, at deres såkaldte juice var vand medlidt farve helt uden smag.og så ligger det jo super...

Vibeke, 2013-01-11
  • Faciliteter på Comfort Hotel Vesterbro
  • Bar
  • Internetservice
  • Aircondition
  • Indkøbsmuligheder
  • Høj efterspørgsel!
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Forretningsrejse
Standard-dobbeltværelse
fra 211,9 US$
Superior-dobbeltværelse
Standard-2-personersværelse
fra 149,1 US$
Deluxe-dobbeltværelse
Mindre dobbeltværelse
fra 125,8 US$
Se alle værelserne Comfort Hotel Vesterbro

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
28%
RABAT
Hotelbilleder: Good Morning+ Copenhagen Star, København
3,9 /5
Meget godt
Resultat baseret på 4279 anmeldelser
Hotel

Rene værelser, gode senge, rigtig god morgenmad.Værelse mod gaden

Maj-britt, 2013-01-11
  • Faciliteter på Good Morning+ Copenhagen Star
  • Have
  • Wi-fi
  • Rygning forbudt på alle fælles- og privatområder
  • Automat (snacks/mellemmåltider)
  • Høj efterspørgsel!
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Budgetvenlige rejser
Enkeltværelse
fra 86,0 US$
Dobbelt- eller 2-personersværelse
Familieværelse (4 voksne)
+
3-personersværelse
Familieværelse (5 voksne)
+
Se alle værelserne Good Morning+ Copenhagen Star

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
24%
RABAT
Hotelbilleder: Wakeup Copenhagen - Carsten Niebuhrs Gade, København
3,9 /5
Meget godt
Resultat baseret på 6372 anmeldelser
Hotel
  • Carsten Niebuhrs Gade 11 1577 København - Se på kort

Et design værelse for billige penge og et oplagt og super personale i receptionen

Sascha, 2013-01-11
  • Faciliteter på Wakeup Copenhagen - Carsten Niebuhrs Gade
  • Business-center
  • Legeplads
  • Aircondition
  • Parkeringshus
  • Høj efterspørgsel!
  • Designhoteller
  • Budgethoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Forretningsrejse
  • Budgetvenlige rejser
Standard-værelse
fra 71,0 US$
Sky-værelse
Heaven-værelse
3-personersværelse
Familieværelse
+
Se alle værelserne Wakeup Copenhagen - Carsten Niebuhrs Gade

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

I DAG
50%
RABAT
Hotelbilleder: Copenhagen Plaza, København
4,0 /5
Meget godt
Resultat baseret på 2796 anmeldelser
Hotel

Et gammelt hyggeligt hotel med en fin patina. Emmer af historieog klasse.

Nikolaj, 2013-01-11
  • Faciliteter på Copenhagen Plaza
  • Bar
  • Tøjvask
  • Biludlejning
  • Gratis wi-fi
  • Høj efterspørgsel!
  • Romantiske hoteller
  • Luksushoteller
  • Shopping
  • Storbyferie
  • Forretningsrejse
Enkeltværelse
fra 105,9 US$
Standard-dobbelt-/2-personersværelse
fra 141,9 US$
Superior-dobbelt-/2-personersværelse
Familieværelse
+
3-personersværelse
Dobbeltværelse med udsigt over Tivolihaven
Juniorsuite (2 voksne)
Suite
Se alle værelserne Copenhagen Plaza

Vejledende pris - Pris pr. værelse/na

Hoteller i København. Anmeldelser av hotell København

Velkommen til København. Angiv dine datoer og vælg blandt over 350 overnatningssteder!. Find et sted i København. Book til den bedste pris! København → Hoteller København, Lejlighedshoteller, Vandrehjem København, Både, Lejligheder København. Find billige hoteller København • Book hoteller i København — Vælg dit hotel i København, og find din personlige favorit.

Hvorfor vælge ehotelsreviews.com?

Book nu, betal senere! Med GRATIS afbestilling på de fleste værelser

Ærlige anmeldelser

Ærlige anmeldelser

Vores hotelanmeldelser hjælper dig med at finde det bedste tilbud det rigtige sted.

ehotelsreviews.com har det største udvalg af hoteller

ehotelsreviews.com har det største udvalg af hoteller

Med ehotelsreviews.com kan du vælge mellem mere end 600.000 hoteller i over 200 lande.

Populær overnatning på ehotelsreviews.com

Populær overnatning på ehotelsreviews.com

Vi har meget mere end bare hoteller – gå på opdagelse blandt mange forskellige slags overnatningssteder.

Vi taler dit sprog

Vi taler dit sprog

Vores hjemmeside er tilgængelig på dansk og 17 andre sprog

Se hoteller på et kort
Søg nær dig til i aften
Var det ikke lige det, du ledte efter? Fortsæt søgning